Europalaan 500

Werkruimte met een balans tussen het comfort en gevoel van thuis, maar tegelijkertijd een inspirerende omgeving met goede faciliteiten. Daarnaast worden er workshops georganiseerd om ontmoetingen en professionele ontwikkeling van de ondernemers te stimuleren.

Bij binnenkomst weet je direct waarom de entree van deze locatie bestempeld wordt als het sociale hart. De lekkerste koffie kun je halen bij Dagger Coffee. De barista, finalist aan het NK voor barista’s, zorgt voor een warm welkom!

Unieke kantoorruimte
Je bent geheel vrij in het inrichten van je kantoorruimte. Elke ruimte is voorzien van automatische zonwering, airco en glasvezel internet. Er zijn nog een aantal units beschikbaar beginnend bij 20m2 voor €415,- excl. btw en incl. servicekosten per maand.

Bereikbaarheid
Het kantoorpand is gevestigd in de Merwedekanaalzone. Dit gebied is volop in ontwikkeling en de komende jaren wordt dit getransformeerd tot een duurzame en levendige stadswijk. Een bushalte zit tegenover het kantoorgebouw en de tram brengt je met 8 minuten op Utrecht Centraal. Met de auto ben je binnen een minuut rijden vanaf de A12 op locatie. Vanaf hier zijn de uitvalswegen A2 en de A27 goed bereikbaar.

Interesse? Mail jos@destadstuin.nl