De Spreektuin

Europalaan 20, Utrecht

Deze ruimte is te gebruiken als vergaderruimte voor 6 tot 30 personen bij een traditionele
vergaderopstelling.

In theater opstelling is het mogelijk om tot 65 personen een presentatie bij te wonen. De zachte kleuren en de strakke inrichting zorgen ervoor dat de ruimte zeer aangenaam is in het gebruik.

De Concepttuinn

Europalaan 20, Utrecht

Wij kregen veel aanvragen voor multidisciplinaire ruimtes waarbij de volgende eisen werden gesteld. Plenaire sessies tot 120 personen, werkplekken voor groepen tot 10 personen en voldoende wandel en beweegruimte voor brainsstorm sessies en borrels. Het resultaat van deze eisen zijn terug te vinden in de Concepttuin.

HET ANATOMIEGEBOUW

3572 SG, Utrecht

Het historische Anatomiegebouw aan het Veeartsenijpad in Utrecht doet, 30 jaar na het vertrek van de faculteit Diergeneeskunde, haar deuren weer open. Het Anatomiegebouw beschikt over een collegezaal (120 personen), Snijzaal (practicum of plenair max. 60 personen), een prachtige centrale hal en een eigen restaurant in de kelder zodat uw bijeenkomst ook qua catering goed verzorgd zal zijn. Het Anatomiegebouw is nu te boeken voor nascholing en andere educatieve bijeenkomsten. Meer info: www.anatomiegebouw.nl